Epilisis - Strategic Managerial ConsultantsΕταιρικό
Προφίλ

Από το 2009 παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε μεγάλες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, επέλεξαν τις λύσεις και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.
Για κάθε μεγέθους επιχείρηση, μικρή, μεσαία ή μεγάλη, το γραφείο μας, διαθέτει τις κατάλληλες υπηρεσίες για να καλύψει τις επιχειρηματικές της ανάγκες, τα σχέδια ανάπτυξης και τις οικονομικές της προσδοκίες. Η δυνατότητά μας να καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αλλά και η διαρκής επιδίωξή μας να βρισκόμαστε ως ενεργός συνεργάτης στο πλευρό του πελάτη με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, μας προσδίδουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/02/profil.jpg
https://epilisis.net/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/02/profil4.jpg

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων βρίσκονται σε συνάρτηση με τον άρτιο και κατάλληλο σχεδιασμό τους και σε άρρηκτη σχέση, με την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων. Στο έντονα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Epilisis οργανώνει, σχεδιάζει και εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους άρρηκτα συνδεδεμένες με την παράδοση και τις αρχές της λογιστικής επιστήμης σε σύγχρονες επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες της Epilisis καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης, από την λογιστική νομικών προσώπων και την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης, την μηχανοργάνωση του λογιστηρίου και την περαιτέρω οργάνωση του, την διοικητική λογιστική και την υψηλή σπουδαιότητά της στην λήψη αποφάσεων.

Επιπροσθέτως μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών μπορείτε να επιλέξετε την Epilisis για υποβολή και ολοκλήρωση προγραμμάτων ΕΣΠΑ , Αναπτυξιακού Νόμου ν.4399/16 καθώς και νόμων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επίσης στον τομέα της φοροτεχνικής η Epilisis μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον φορολογικό σχεδιασμό οικονομικών μονάδων αλλά και ταυτόχρονα να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει το Tax business coaching.

Οι εταίροι της EpilisisΑνθρώπινο
Δυναμικό

Oι εταίροι της Epilisis δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1999, με δυναμική ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών τους και συνεχή προσωπική εξέλιξη όπως απαιτείται για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει μια σύγχρονη επιχείρηση όχι μόνο από ένα λογιστικό γραφείο.
Στόχος μας από την απαρχή της εταιρικής μας συνεργασίας αλλά και σε κάθε νέα είτε ενδοεταιρική είτε εξω-εταιρική συνεργασία είναι η συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η ικανότητα από πλευράς μας να παρέχουμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια σύγχρονη εταιρεία αναφορικά με θέματα λογιστικής, χρηματοοικονομικής, φοροτεχνικής, εργατικής νομολογίας, ελεγκτικής και μηχανοργάνωσης συνολικά από μια εταιρεία με υψηλά καταρτισμένα στελέχη.
Κάθε μας συνεργασία διέπεται από την αρχή ότι μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα μας εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις μας, τηρώντας όλα τα επαγγελματικά κριτήρια που επιτάσσουν τα δρώμενα και οι αρχές της επαγγελματικής δεοντολογίας και επιδιώκοντας κάθε πελάτης μας να μας αντιμετωπίζει ως ένα συνεργάτη στην ανάπτυξη των επιχειρησιακών του σχεδίου.
https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/02/filippos2.png
Συνιδρυτής της Epilisis
Φίλιππος Χατζηπεντσίδης
Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός Σύμβουλος
filippos@epilisis.net

Ο κ. Χατζηπεντσίδης Φίλιππος του Αθανασίου γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1978, στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Διετέλεσε προϊστάμενος λογιστηρίου από το 2008 παράλληλα με την δραστηριοποίηση του στο αντικείμενο της λογιστικής ως ελεύθερος επιχειρηματίας. Όλα αυτά τα χρόνια διακρίνεται για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και διεύρυνσης των γνωστικών αντικειμένων της λογιστικής, χρηματοοικονομικής και επιχειρησιακής στρατηγικής ακριβώς όπως επιτάσσεται από τη δεοντολογία των σχετικών επιστημών.
Η εχεμύθεια, ο επαγγελματισμός και οι διαπροσωπικές σχέσεις, είναι ίσως τα κύρια χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα επαγγελματικής του πορείας.

https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/02/Panos.png
Συνιδρυτής της Epilisis
Παναγιώτης Πεταλάς
Λογιστής - Φοροτεχνικός Σύμβουλος
panos@epilisis.net

Ο κ.Πεταλάς Παναγιώτης του Αλέξανδρου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1978, στην πανέμορφη Ξάνθη. Από μικρή ηλικία εργάστηκε στην ιστορική βιομηχανία ΣΕΒΑΘ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Λογιστική όντας φοιτητής το 2001, ως υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο. Από εκείνο το έτος έχει μακρά παρουσία στο αντικείμενο της Λογιστικής διατελώντας τόσο ατομικά όσο και ως εσωτερικός λογιστής σε εταιρείες.

Ο κ. Πεταλάς Παναγιώτης εξειδικεύεται στα εργατικά θέματα και ιδιαίτερα στα προβλήματα εργοδοτών και υπαλλήλων που προκύπτουν στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικεύεται συνεχώς στη διαχείριση εργασιακών θεμάτων, καθώς και στις διαδικασίες υπαγωγής των επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα .

https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/03/anastasia.png
Τμήμα υποστήριξης Epilisis
Αναστασία Γιαννούλη
Λογιστική Παρακολούθηση Φυσικών & Νομικών Προσώπων
support@epilisis.net

H Aναστασία Γιαννούλη είναι γεννημένη στην Άρτα τον Δεκέμβριο του 1991. Ως κάτοχος δύο πτυχίων (πτυχιούχος φιλοσοφικής σχολής και στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου – φοροτεχνικού γραφείου), σκοπός της είναι η δια βίου μάθηση, ένα ταξίδι με στόχο την αυτογνωσία και την κοινωνιογνωσία.
Η αγάπη της για τη Λογιστική μετουσιώθηκε σε πράξη μέσα από αφοσίωση, αφιέρωση χρόνου, αλλά ταυτόχρονα μου πρόσφερε πολύτιμες πληροφορίες και εξειδικευμένες γνώσεις για έναν τόσο σημαντικό κλάδο στην χώρα μας.

Στην εταιρία Epilisis είναι υπεύθυνη για την λογιστική παρακολούθηση καθώς και του τμήματος των ιδιωτών.

https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/03/stella.png
Τμήμα Μισθοδοσίας Epilisis
Στέλλα Αλεξανδροπούλου
Υπεύθυνη Φυσικών & Νομικών Προσώπων
support@epilisis.net

H Στέλλα Αλεξανδροπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1982. Από νεαρή ηλικία και παράλληλα με τις σπουδές της, επέλεξε να εργαστεί σε διαφορετικούς τομείς της επαγγελματικής αλυσίδας, κάτι που τη βοήθησε να χτίσει το χαρακτήρα της και να προσεγγίσει ενσυνείδητα την κατεύθυνση της πορείας της.

Αποφοιτώντας από το τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Σερρών, βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν επαγγελματικό τομέα γεμάτο απαιτήσεις, με πληθώρα αντικειμένων, με συνεχή εξέλιξη.Πλέον, έχοντας εξειδίκευση στα εργασιακά θέματα και πολύχρονη εμπειρία στο ευρύ φάσμα των υπόλοιπων ζητούμενων του χώρου, δεν ξεχνάει ποτέ πως, σε κάθε στροφή, υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθεις.

Στην εταιρία Epilisis είναι υπεύθυνη στο τμήμα μισθοδοσίας Φυσικών & Νομικών προσώπων.

https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/03/tsoulia.png
Τμήμα υποστήριξης Epilisis
Τζούλια Στεργιανού
Λογιστική Παρακολούθηση Νομικών Προσώπων
support@epilisis.net

Η Στεργιανού Τζούλια γεννήθηκε το 1971 στα Τρίκαλα. Το 1989 ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στο τμήμα Λογιστικής.

Τελειώνοντας τις σπουδές της εργάστηκε δίπλα σε αξιόλογους συνεργάτες, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες λειτούργησαν ως εφόδια για την μετέπειτα εξέλιξη και πορεία της στο επάγγελμα που επέλεξε να ακολουθήσει. Έχοντας, πάντα, ως γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, φροντίζει να έχει συνεχή ενημέρωση, για οποιαδήποτε νέα δεδομένα προκύπτουν, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες της δουλειάς της.

Στην εταιρεία Epilisis είναι υπεύθυνη για την λογιστική παρακολούθηση νομικών προσώπων.

Ένας συνεργάτης στην ανάπτυξη των σχεδίων σας!

Είμαστε εδώ
για εσάς!

Η Epilisis, έχει στο πελατολόγιο της περισσότερες από 200 επιχειρήσεις καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από επιχειρήσεις του Βιομηχανικού, Βιοτεχνικού, Ιατρικού, Τουριστικού, Μεσιτικού, Κατασκευαστικού, Εμπορικού κλάδου καθώς και Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Εστίασης.
Λογιστική Υποστήριξη
Φοροτεχνική Υποστήριξη
Μισθοδοσία Επιχειρήσεων
Ίδρυση Καταστήματος Αλλοδαπής
Start Ups - Εταιρείες
Επιδοτούμενα Προγράμματα
agrozoi
axis
bo-black
citymag
freshtrade
greencom
hwa
simplyfine_black
sk
Untitled-1
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία ή την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Σαλαμίνος 4 | 54625 | Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: (+30) 2310 226 892
Fax: (+30) 2312 201 707
E-Mail: info[@]epilisis.net
Web: https://epilisis.net
Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε!

  Our locations
  Where to find us?
  epilisis
  Sticker
  Strategic Managerial Consultants
  Epilisis
  Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες
  Μισθοδοσία | Outsourcing
  Κατάστημα Αλλοδαπής | Επιδοτούμενα Προγράμματα
  Ακολουθήστε μας
  Social Media
  Our locations
  Where to find us?
  https://epilisis.net/wp-content/uploads/2021/02/epilisis-logo2d_by-panito_final_WHITE-1-e1614346766854.png
  Strategic Managerial Consultants
  Epilisis
  Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες
  Μισθοδοσία | Outsourcing
  Κατάστημα Αλλοδαπής | Επιδοτούμενα Προγράμματα
  Ακολουθήστε μας
  Social media
  Sticker