Λογιστικό Φοροτεχνικό γραφείο, Epilisis

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο | Χρηματοοικονομική Διοίκηση | Μισθοδοσία Επιχειρήσεων | Outsourcing-Payroll

Epilisis, Λογιστικό Φοροτεχνικό γραφείο Θεσσαλονίκης

Προφίλ της εταιρείας

Η Epilisis δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο των φοροτεχνικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Μέσω των εξειδικευμένων φοροτεχνικών, λογιστών και οικονομολόγων της αλλά και ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών παρέχει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις σε φοροτεχνικά και οικονομικά θέματα.
Οι ανάγκες των επιχειρήσεων βρίσκονται σε συνάρτηση με τον άρτιο και κατάλληλο σχεδιασμό τους και σε άρρηκτη σχέση, με την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων. Στο έντονα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Epilisis οργανώνει, σχεδιάζει και εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους άρρηκτα συνδεδεμένες με την παράδοση και τις αρχές της λογιστικής επιστήμης σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες της Epilisis καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης, από την λογιστική νομικών προσώπων και την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης, την μηχανοργάνωση του λογιστηρίου και την περαιτέρω οργάνωση του, την διοικητική λογιστική και την υψηλή σπουδαιότητά της στην λήψη αποφάσεων. Επιπροσθέτως μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών μπορείτε να επιλέξετε την Epilisis για υποβολή και ολοκλήρωση προγραμμάτων ΕΣΠΑ , Αναπτυξιακού Νόμου ν.4399/16 καθώς και νόμων Αγροτικής Ανάπτυξης.
Επίσης στον τομέα της φοροτεχνικής η Epilisis μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον φορολογικό σχεδιασμό οικονομικών μονάδων αλλά και ταυτόχρονα να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει το Tax business coaching.

Καθοδήγηση επιχειρήσεων & ιδιωτών

Η καθοδήγηση επιχειρήσεων ή αλλιώς Φοροτεχνική Επιχειρηματική Καθοδήγηση (Tax business coaching) είναι μία από τις επαγγελματικές προσεγγίσεις-τεχνικές που μπορεί να ακολουθήσει μια επιχείρηση με σκοπό να προβεί σε αλλαγές που είτε αφορούν όλους τους τομείς της, ή συγκεκριμένους τομείς της δραστηριότητας της.
Η Epilisis πρωτοπορεί και με την υπηρεσία του Tax Business Coaching η οποία είναι διαφορετική από άλλες προσεγγίσεις, προσφέρει στους πελάτες της, συγκεκριμένο πλάνο δράσης και αποφυγής υπέρογκων φορολογικών βαρών , με κύριο στόχο την διοχέτευση αυτών των κεφαλαίων σε δράσεις ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων. Η πολύχρονη εμπειρία και οι γνώσεις στελεχών και συνεργατών αποτελούν εγγύηση για την ολοκλήρωση με επιτυχία και την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φορολογικών ελέγχων εταιρειών αλλά και φυσικών προσώπων.
Παράλληλα στο ιδιαίτερο και δαιδαλώδες πεδίο της μισθοδοσίας, των εργασιακών και εργατικών θεμάτων, η Epilisis παρέχει σύγχρονες λύσεις μέσω της απομακρυσμένης μισθοδοσίας, της ολοκληρωμένης επίβλεψης τμημάτων μισθοδοσίας επιχειρήσεων καθώς και την συμβουλευτική σε θέματα επιδότηση και διαχείρισης προσωπικού. Η Epilisis είναι από τις λίγες φοροτεχνικές εταιρείες στην χώρα μας, η οποία είναι μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις και μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στην απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και άλλων μονάδων εγκατεστημένων σε όλη την επικράτεια.

Η Outsource μισθοδοσία αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο έκδοσης και παρακολούθησης της μηνιαίας μισθοδοσίας των επιχειρήσεων. Απαλλαγμένη η επιχείρηση από τα κόστη προσωπικού και του τμήματος μισθοδοσίας, εμπιστεύεται όλο το κύκλωμα της μισθοδοσίας της στους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της Epilisis. Τελικώς η συνεργαζόμενη επιχείρηση έχει ωφέλειας διότι με την συνεχή παρακολούθηση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά και των Προγραμμάτων και θεμάτων επιδότησης εργασίας, η ανταπόδοση της outsource είναι πολλαπλάσια του κόστους.
Τέλος στον τομέα της οργάνωσης λογιστηρίων η Epilisis στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνεργαστεί με πλήθος λογιστών, οικονομικών διευθυντών αλλά και άλλες ειδικότητες, όπως προγραμματιστών και έχει φέρει εις πέρας το πολύπλοκο έργο της Οργάνωσης δομών και πόρων ( και κυρίως των ανθρωπίνων πόρων) στους κόλπους του λογιστηρίου.

Η συνεχής μας παρουσία και ενημέρωση δίπλα στις αποφάσεις σας, η ικανότητα αξιολόγησης της επιχειρησιακής σας δραστηριότητας, η ερμηνεία και προσαρμοστικότητα των επιτυχημένων έως τώρα μοντέλων οργανωσιακής, λογιστικής και χρηματοοικονομικής υποδομής τόσο σε επιχειρησιακές μονάδες μεγάλου, μικρομεσαίου και μικρού μεγέθους όπως είναι για παράδειγμα οι Ανώνυμες Εταιρείες, οι Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, οι Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες, οι Ετερόρρυθμες και Ομόρρυθμες Εταιρείες όσο και σε ατομικές επιχειρησιακές πρωτοβουλίες δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια ένα αρκετά επιτυχημένο πελατολόγιο ισχυρά οπλισμένο στους ευέλικτα ευαίσθητους τομείς της λογιστικής, της φορολογίας, της εσωτερικής αποτελεσματικότητας και των εργασιακών σχέσεων.

Epilisis - Ένας συνεργάτης στην ανάπτυξη των σχεδίων σας!

Από το 2009 παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε μεγάλες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, επέλεξαν τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Epilisis.
Για κάθε μεγέθους επιχείρηση, μικρή, μεσαία ή μεγάλη, η εταιρεία μας (λογιστικό γραφείο θεσσαλονίκη), διαθέτει τις κατάλληλες υπηρεσίες για να καλύψει τις επιχειρηματικές της ανάγκες, τα σχέδια ανάπτυξης και τις οικονομικές της προσδοκίες. Η δυνατότητά μας να καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αλλά και η διαρκής επιδίωξή μας να βρισκόμαστε ως ενεργός συνεργάτης στο πλευρό του πελάτη με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, μας προσδίδουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η Epilisis (λογιστικό γραφείο θεσσαλονίκη), έχει στο πελατολόγιο της περισσότερες από 200 επιχειρήσεις καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από επιχειρήσεις του Βιομηχανικού, Βιοτεχνικού, Ιατρικού, Τουριστικού, Μεσιτικού, Κατασκευαστικού, Εμπορικού κλάδου καθώς και Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Εστίασης.

Γιατί να μας επιλέξετε;

1. Περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας

Όλα αυτά τα χρόνια στοχεύουμε στις συνεργασίες με τους πελάτες μας να εξατομικεύουμε την εμπειρίας μας προβλέποντας τους κινδύνους που απαιτούν επιστημονική κατάρτιση, εγκαίρως και με εγκυρότητα πριν ακόμα υποδείξουν την πιθανότητα εμφάνισης τους.

2. Υψηλή Εξειδίκευση

Μέριμνα μας στις συνεργασίες και στη στελέχωση της Epilisis αποτελεί η συνεχόμενα υψηλή εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών μας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα εξειδίκευσης, όπως αυτά εφαρμόζονται στα αντίστοιχα Ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια καθώς και σε φορείς εξειδίκευσης και επιμόρφωσης.

3. Εχεμύθεια

Κάθε πελάτης μας όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύεται την διαφύλαξη των λογιστικών, διοικητικών, φορονομοθετικών, χρηματοοικονομικών πληροφοριών του απολαμβάνοντας την προσπάθεια μας να συμβάλλουμε στη διαφήμιση αντιστοίχως των υπηρεσιών ή των προϊόντων του στον κύκλο των υπόλοιπων πελατών μας εφόσον αυτό είναι εφικτό και αποδεκτό.

4. Εγκυρότητα

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στηρίζονται στα πρότυπα, τους κανονισμούς και τους νόμους που απαιτούν οι επιστήμες της Λογιστικής, της Φόρο-νομοθετικής, της Εργατικής και της Ελεγκτικής επιστήμης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στηρίζονται στα πρότυπα, τους κανονισμούς και τους νόμους που απαιτούν οι επιστήμες της Λογιστικής, της Φόρο-νομοθετικής, της Εργατικής και της Ελεγκτικής επιστήμης.

Τι παρέχουμε

Λογιστικές υπηρεσίες / 99%
Φοροτεχνικές υπηρεσίες / 99%
Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες / 97%
Υπηρεσίες μισθοδοσίας / 95%

Βρείτε μας στη διεύθυνση

Σαλαμίνος 4 | 7ος όροφος | 54625 | Θεσσαλονίκη