Φίλιππος Χατζηπεντσίδης

Λογιστής | Φοροτεχνικός Σύμβουλος
filippos@epilisis.net

Φίλιππος Χατζηπεντσίδης
Λογιστής | Φοροτεχνικός Σύμβουλος

Φίλιππος Χατζηπεντσίδης, λογιστής θεσσαλονίκης

Βιογραφικό

Ο κ. Χατζηπεντσίδης Φίλιππος του Αθανασίου γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1978, στην Θεσσαλονίκη. Από μικρός εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις – εμπλουτίζοντας έτσι το χαρακτήρα του με επιχειρηματική αντίληψη. Στην επικοινωνία του διακρίνεται η γνώση αγγλικής, ιταλικής και ρωσικής διαλέκτου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Η σταδιοδρομία του στην Λογιστική είχε ήδη ξεκινήσει όντας φοιτητής το 1999, ως υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Από τότε έχει μακρά παρουσία στο αντικείμενο της Λογιστικής.
Διετέλεσε προϊστάμενος λογιστηρίου από το 2008 παράλληλα με την δραστηριοποίηση του στο αντικείμενο της λογιστικής ως ελεύθερος επιχειρηματίας. Όλα αυτά τα χρόνια διακρίνεται για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και διεύρυνσης των γνωστικών αντικειμένων της λογιστικής, χρηματοοικονομικής και επιχειρησιακής στρατηγικής ακριβώς όπως επιτάσσεται από τη δεοντολογία των σχετικών επιστημών.
Η εχεμύθεια, ο επαγγελματισμός και οι διαπροσωπικές σχέσεις, είναι ίσως τα κύρια χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα επαγγελματικής του πορείας.