Λογιστές Θεσσαλονίκης, Λογιστική Φυσικών Προσώπων

Η λογιστική φυσικών προσώπων καλύπτει τις ανάγκες μισθωτών, συνταξιούχων, εισοδημάτων ενοικίων, ή κινητών αξιών.

Epilisis, Λογιστές Θεσσαλονίκης

Λογιστική Ιδιωτών

Η Epilisis εξειδικεύεται στη λογιστική φυσικών προσώπων, δηλαδή στην παρακολούθηση όλων εκείνων των σεναρίων που επηρεάζουν και ταυτόχρονα αποτελούν τον φορολογικό σχεδιασμό του εισοδηματία ακινήτων, μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων, του μισθωτού και του συνταξιούχου. Σημαντικό γνώρισμα αυτής της λογιστικής αποτελεί η προστασία και εν γένει η πρόβλεψη προστασίας της ατομικής περιουσίας του ιδιώτη. Στην περίπτωση αυτή συναντάται πλήθος μισθωτών και συνταξιούχων που έχουν την ανάγκη λογιστικής συμβουλευτικής αλλά και φορολογικής κατεύθυνσης και ειδικότερα την φορολογική καθοδήγηση, τον φορολογικό σχεδιασμό, την πρόβλεψη ή αντιμετώπιση δωρεών, γονικών παροχών μέχρι και την σύνταξη της φορολογικής δήλωσης ή της δήλωσης ακινήτων ακόμα και της δήλωσης, Πόθεν Έσχες. Βέβαια με ακόμα πιο αυξημένες ανάγκες λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής είναι οι εισοδηματίες ακίνητης περιουσίας, οι διαχειριστές χαρτοφυλακίων και τοποθετήσεων και πολλοί άλλοι. Στην υποκατηγορία αυτή ο φορολογικός σχεδιασμός και πάλι, αλλά και η πρόβλεψη προστασίας της ατομικής περιουσίας ή ακόμη και η κληρονομική διαδοχή του φορολογουμένου, είναι αντικείμενα που απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς και έμπειρα και υψηλής κατάρτισης συνεργάτες.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει εμπειρία στις ανάγκες των ιδιωτών και αυτό αποτελεί μέριμνα της Epilisis για την μακρόπνοη και ακριβής ενημέρωση όλων των φορονομοθετικών υποχρεώσεων αλλά και η κατάλληλη συμβουλευτική καθοδήγηση των ενδιαφερομένων. Στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των ιδιωτών φορολογουμένων οι υπηρεσίες και οι φορείς που τις παρέχουν οφείλουν να είναι εξειδικευμένες και καταρτισμένες. Για τον λόγο αυτό και η Epilisis έχει δημιουργήσει ξεχωριστό τμήμα εξυπηρέτησης των ιδιωτών πελατών της, στελεχωμένο από καταρτισμένα στελέχη και μέσω της ιστοσελίδας http://idiotes.epilisis.net/ με στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των ιδιωτών.
Η Epilisis με την πολυετή της εμπειρία ως φοροτεχνικοί λογιστικοί σύμβουλοι έχει καταφέρει να αγγίξει στα μέγιστα το σύνολο των ιδιαιτεροτήτων των ιδιωτών φορολογουμένων, καθώς και των περιπτώσεων διαχειριστών ακίνητης περιουσίας ή ακόμα και αλλοδαπών προσώπων που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στον χάρτη

Σαλαμίνος 4 | 7ος όροφος | 54625 | Θεσσαλονίκη